Naplója

Tolatni emberi dolog

Este 21 után próbálok leparkolni egy német kúton. Meglepő módon van is több üres kamion parkoló. Kinézek egy olyan helyet ahol két üres van egymás mellett,  mivel derékszögben kell befordulni és ez így könnyebb .

Vészvillogó és elkezdek tolatni. Még a fordulás előtt bejön öt DHL-es furgon és megállnak mellettem balról, mert a kút zsúfolt .  Mivel jobbra akarok fordulni a gép orra balra menne, így hát várnom kell. Vészvillogó kattog, hátrameneti fokozatban hagytam, hogy a hülye is lássa a tolatólámpát és a tolatósípot is hallja,  nehogy valami barom mögém álljon. Ezzel a felállással szállok ki, hogy míg várnom kell körbejárom az autót és felmérem az ívet. Körbejárok,  minden rendben, az ív jó lesz, mögöttem senki, mehetek hátra. Furgonosok elmennek és a mögöttem várakozó német, mivel szeretne továbbmenni, kiszáll segíteni,  hogy gyorsabban eltűnjek az útjából. A parkoló korom sötét, kivilágítatlan. A német hátra  sétal,  majd előre jön a fülkéhez:

-Ok, go!

Hát én gózok, de nem gózok el egy métert, mögöttem éktelen kürtölés. A német hátra sétál és fogja a fejét. Most meg mi a pöcs van? Kiszállok, hátra sétálok és fogom a fejem. Mögöttem egy fekete golf és a jobb hátsó ajtójába belenyomódva az én pótom hátsó rámpaütköztető gumibakja. Ebben a pillanatban jön ki az asszony a kútról, gyorsan mond egy Mein gott-ot és ő is fogja a fejét. A férj magyarázni kezd valamit. Kérdem a németet mi a pöcs van?

-Azt mondja, hogy a felesége csak egy percre ment be a kútra.

-Az teljesen jó, de most mi a faszomat csináljunk?

-Azt mondja menj előre egy métert mert ők mennének.

Látom ugye a bak benne az ajtóban, elindulni nem tud, csak kaparna, hát előrébb állok. Mire újra kiszállok már elmentek. Kérdem a németet mi történt?

-Elmentek.

-Meg kell várni a rendőrséget ? 

-Semmi rendőrség. Öreg autó, kicsi kár. Nem érdekli őket. 

Az fasza. Engem meg már kivert a hidegfrász. Kétszer néztem meg, semmi sem volt mögöttem, a német esküdözött, hogy mikor ő hátra ment a kisautó még akkor sem volt ott. Jó,  hát ezzel le is zárult az ügy. A német búcsúzóul a kezembe nyomott egy papírt. Az volt ráírva, Chris és egy német telefonszám, hogy ha megis gond lenne, itt tudjuk elérni mint tanút. Megköszöntem,  kezet ráztuk és tovább ment.

Ebben a történetben mind a négyen hibásnak éreztünk magunkat. Én azért, mert én tolattam bele,  a német mert ő mondta, hogy mehetek, a férj mert eléggé furcsán parkolt le egy épp tolató kamion mögé, de legfőképp  a feleség,  mert mégis csak neki kellett pisilni…